keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Annis valmistui

Tämän huivin piti olla valmis jo reilu puolitoista viikkoa sitten olleisiin mummun juhliin, mutta ei se sitten niin tiukalla aikataululla valmistunutkaan. Nyt se on kuitenkin valmis...


Annis (ilman nyppyjä)
Lanka: Aade Lông
Pyöröpuikot: 5

Nyppyjä en tehnyt tähän huiviin, kun tämän olisi tosiaan pitänyt valmistua parissa päivässä, mutta ei tavoite siltikään onnistunut.

Huivin alla on kuvattuna mummoni (joskus aikoinaan) tekemä päiväpeite minulle. Nyt se koristaa välillä tyttäreni sänkyä. 

Joskus kyllä teen tällaisen huivin itselleni vähän pehmeämmästä langasta, mutta nyt joulujutut työllistää niin paljon, että tätä haavetta joudun siirtämään.

Lunta odotellessa...

Neulojatar

3 kommenttia:

  1. Minulla on samasta langasta samalla värillä tehty annis, ilman nyppyjä myös :) Siitä tulee ihanan pehmeä kun pesee villapesussa huuhteluaineen kera ennen pingotusta, minun huivi ei ainakaan ole kutittanut, tai sitten siihen tottuu :)

    VastaaPoista
  2. Mikä sattuma, mullakin on suht samanvärinen annis, tosin Evillasta neulottu ja ilman nyppyjä:) Myöskään minun huivini ei ole kutittanut vaikka lanka on aika karheaa.

    VastaaPoista
  3. Mä liuotin huivia huuhteluainevedessä, mutta silti on aika "piikikäs" edelleen. :/ Vai olenkohan minä sittenkin liian herkkä?!

    VastaaPoista