torstai 1. joulukuuta 2011

Huovuttelua...

En ole ennen paljon tehnyt huovutustöitä. Muistaakseni kerran olen pyykkikoneessa huovutellut ja lopputulos epäonnistui...niinpä huovutteleminen jotenkin jäi.

Viime viikolla sitten innostuin tekemään Novitan Purosta tyttärelleni huopatossuja ja tällaiset ne oli ennen koneeseen menoa...

Ohje:  Kauneimmat Joulun Käsityöt 2011
Puikot: 6
Lanka: Novita Puro

Innostuin tuosta huovuttamisesta, kun meillä on nyt vielä huovutuskone. :)
Meillä on siis ollut pyykkikone rikki kohta kolme viikkoa. Muuten pesee pyykin oikein, mutta suurin linkous pitää ihan hirveää metakkaa. Mies on yrittänyt sitä korjailla tuloksetta. Niinpä minulla on ollut aikaa huovutella rauhassa, kun käyttää pienintä linkousta. ;) Harmikseni joudun kyllä luopumaan huovutuskoneestani piahkoin, kun uusi pesukone on meille jo tilattu ja odottelemme sen saapuvan. Kahdelle koneelle ei meillä ole oikein tilaa ja ainakin nyt aluksi koneeseen on menossa kauhea pyykkivuori vaatteita. Ehkä sen jälkeen on huovuttamisen aika! :) 

Tässä vielä huovutettuja palloja


Ennen huovutusta pesupussissa...


Pesukoneen jälkeen kuivumassa

Näitä palleroita huovutin ensin 30 asteessa, sitten 40 asteessa ja lopuksi 60 asteessa. Sitten vasta oli tyytyväinen tulokseen. Huonoon huopumiseen voi kyllä syynä olla myös liian tiukalle kerityt kerät, mutta nyt olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen. Vielä pitäisi miettiä, että mitä näistä oikein tekisi.

Mukavaa joulukuun jatkoa kaikille ja muistakaahan olla kiltisti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti