tiistai 1. marraskuuta 2011

Hello Kitty

Niinpä niin...
Muistan joskus miettineeni, kun esikoiseni oli pieni, ettei meille sitten osteta Hello Kittyä ja mitäkähän äiti on tyttärelleen nyt tehnyt...


...Hello Kitty tyynyn.

Takana näkyvät verhot ompeli äitini viime kesänä.

Tämä ei kai saisi olla mikään puolustus, mutta oli vain ihan pakko ostaa kyseistä kangasta, kun Jyskissä sitä oli joskus niin halvalla 5 metrin pakkoja. Niinpä niitä tarttui minunkin mukaani. On meille kyllä muutakin Hello Kittyä kertynyt. Nykyiset Prinsessa -rattaat olivat ennen Hello Kitty -rattaat, mutta sitten kangas meni niin rikki, että päätin pistää kankaat uusiksi. (Prinsessa -rattaista löytyy kuva aiemmista päivityksistäni.)

Pääasia tässä kai kuitenkin taitaa olla se, että tyttäremme tykkää Hello Kitystä ja tässä asiassa äitikin voi antaa periksi. :)

Eilen vielä kerin Viron villa vyyhtiä kaksosten syöttötuolin ympäriltä ja nyt tein kyllä päätöksen, että kerinpuut tulevat piahkoin tähän taloon. Lanka pääsi tuolissa jotenkin liikkumaan ja pian se oli solmussa, kun välillä yritin paimentaa lapsia ja välillä jo avokkini kävi kerimässä lankaa.

Vyyhti saatiin onneksi kerälle ja nyt voin aloittaa jonkun huivin neulomisen, kun vain osaisin päättää minkä huivin opettelun aika olisi nyt. :) 

1 kommentti:

  1. Hieno tyyny, ihanan tyttömäinen. Mä oon kans päättänyt, että meille ei kovin helpolla tuu Hello Kittyä. Mutta eiköhän tuo omakin tyttö siihen jossain vaiheessa hurahda :)

    VastaaPoista