tiistai 16. huhtikuuta 2013

Jälleen siksak- mekkoa

 
Ohje: Novita kevät 2013. Malli 73.
Langat: Katia Bombay (liukuvärjätty) ja Rico essentials cotton dk (fuksia)
Puikot: 3.5mm.
 
 
 
Ennen tyttöjen mekkojen aloittamista ajattelin, että mahdankohan saada näitä kesäksi valmiiksi, mutta mekko olikin yllättävän helppo neuloa ja myös nopeaa. Nyt vain siis odotellaan lämpimiä ilmoja. :)
 
Ihastuin kyllä noihin puuvillalankoihin, joita mekossani käytin. Minulla on tosi vähän kokemusta puuvillalangoista ja ne vähäisetkin kokemukset ovat olleet kai niistä huonompi laatuisista puuvillalangoista, kun minusta tuota mekkoa oli ihana neuloa noista langoista.


4 kommenttia:

 1. Kaunis mekko, pitäisi minunkin neuloa tuo! Mullakin on vähän kokemusta puuvillaisista langoista, jotenkin en ole koskaan tykännyt neuloa puuvillaa. Pitäisköhän kokeilla tuota lankaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos.
  Kannattaa kokeilla. Tuo Katia Bombay lanka on kyllä aika arvokasta, mutta on se kyllä hintansa veroistakin. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno tämäkin :) Mä tein just samanlaisen seiskaveikasta, ja on kyllä varmaan turhan lämmin mekko meidän kuumaveriselle tytölle. Ehkä munkin täytyisi kokeilla tuota puuvillaa, tosin mulla ei ole juurikaan hyviä kokemuksia puuvillalangasta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos.
  Minä olen yrittänyt vältellä villalankoja, kun näyttää tulevan milloin mistäkin langasta allergia-oireita. Siksi päädyin puuvillalankaan ja niin kuin jo kerroinkin, niin nämä langat olivat positiivisia yllätyksiä. :)

  VastaaPoista