keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kirjoja, enkeli ja huopatossut

Viime päivänä ei ole neulomisrintamalla ollut kovin hiljaista, mutta tekeillä on aika iso huivi, niin aikaa kuluu neulomiseen lastenhoidon ohella.

Jokinaika sitten posti toimitti tällaiset kirjat:


Pitsihuivit neuloen - Bush Nancy
Varpaista varteen - Melissa Morgan-Oakes

Ensimmäisestä kirjasta on jo Miraldra huivi tekeillä. Toinen kirja saa vielä odottaa jonkin aikaa ja kun "rästityöt" saan tehtyä, niin alan harjoitella miten kaksi sukkaa saa kerralla neulottua. :)

Kuvassa näkyvä enkeli tuli ostettua alennuksesta viime viikolla. Nähdessäni kyseisen enkelin, se oli ihan pakko ostaa omaksi.

Huomasin myös tänään minulle tulleen mokan. Olen laittanut kuvan huovutetuista tossuista ennen huovutusta, mutta en huovutuksen jälkeen.

...Joten tässä se nyt on...


Tossut olivat muutamat kerrat tyttärellä jalassa, mutta nyt ne ovat jo valitettavasti pienet.

Nyt voisi sanoa, että meillä on hiljaista kuin huopatossutehtaalla, kun kaikki kolme lasta nukkuu. Minäkin taidan ottaa keskeneräisen huivin käsiini, että saisin sen valmiiksikin.

3 kommenttia:

  1. Tuosta sukkakirjaasta olen haaveillut, tuo toinen kirja mulla onkin. En ole vielä saanut aikaiseksi neuloa siitä mitään...Ihanan lämpöiset tossut, harmi vaan kun ovat jo liian pienet.

    VastaaPoista
  2. Nuo on kyllä mielenkiintoisen oloisia kirjoja :) Ja mä olinkin vähän odottanut, tuleeko tossuista kuvaa :) Hienot ne on, harmi kun jäi niin äkkiä pieniksi.

    VastaaPoista
  3. Kiitokset. :) Yllätyin itsekkin tulosta, kun olen niin vähän huovuttanut. Ehkä joskus vielä tossut saavat uuden kodin jostain toisen lapsen luona ja pääsevät taas käyttöön. :)

    VastaaPoista