tiistai 4. lokakuuta 2011

Lakki ja nuken haalari

Tällaisen lakin sain valmiiksi tyttärelleni. Se oli saatava käyttöön jo ennen kuvausta, kun lähdettiin ulos. :)


Tämän vauvan haalarin palaset tein noin vuosi sitten ja hiat ovatkin jo hukkuneet johonkin. Haalarin löydettyäni ompelin siihen vielä tänään vetoketjun ja olkasaumat. Haalarissa käytettyä lankaa minulla ei valitettavasti enää ole, mutta käyhän se haalari tällaisenakin leikkeihin...onneksi. :)


Nyt minulla onkin urakoitavana huivi Vironvillasta ja kaksosille haalarit Fabelista. Ensin olisi vain selvitettävänä mysteeri. Varasin nimittäin tyttären haalariin 7 kerää Fadelia ja nyt en löydä yhtä kerää sitten mistään. Saa nähdä onko tässä viikonloppuna piipahdettava Lankaideassa ja toivottava, että siellä olisi vielä sitä kyseistä väriä. 

Mutta nyt palailen neulomusten ääreen, jotta saisin ne joskus valmiiksikin...pikku hiljaa alkaa stressiä pukkaamaan.

Mukavaa syksyn jatkoa blogini lukioille! :) 

2 kommenttia:

  1. Onpas söpö ja tyttömäinen lakki :) Mullakin on pari vaatetta, joita en ehtiny saada valmiiksi silloin kun tyttö oli vielä ihan pieni. Pitääpä odottaa, että tyttö kasvaa ja alkaa mahdollisesti leikkiä nukeilla, niin teen vaatteet sitten valmiiksi.

    Onpa muutes hauska idea nuo lankakerät tuossa lasimaljassa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :)
    Ei meilläkään tyttö ole vielä oikein kiinnostunut nukkejen pukemisesta, mutta ompahan valmiina sitten, kun tyttö siitä kiinnostuu.

    VastaaPoista