perjantai 24. kesäkuuta 2011

Kerkesi vihdoinkin aloittaa Kyjyn ekat työt

Eilisen viimeisinä tunteina sain päähänpiston ja ilmoittauduin aatosta aattoon Kyjyyn. Nyt tuntuu, etten mitenkään kerkeä saamaan 24 työtä valmiiksi ennen joulua, kun on tämä arkikin pyöritettävänä ja en todellakaan ole mikään nopea neuloja. No...On mulla nyt onneksi yksi haaste elämässä enemmän ja toivon todella että suoriutuisin tästä...vaikka sitten pienillä töillä jotka juuri ylittäisi rajat. :)

Ekaksi puikoille pääsi Miami-langasta tytölle pusero. Takakappale on jopa jo aloitettu. Kuvaan pääsi myös langat joista ajattelin tehdä kaulaliinan. Se on ollut pitkään suunnitteilla, mutta aina vain siirtynyt kauemmaksi ja kauemmaksi. Ennen joulua se on nyt kuitenkin tehtävä. :)Tässä vielä kuva oravasta jonka sain kuvattua meidän ikkunasta.Nyt palailen takaisin neulomaan ja tulen taas kertomaan teille uutisia kun neulomukset etenee! :)

Hyvää Juhannusta Kaikille!

3 kommenttia:

  1. Onnea KyJyyn! Itse en uskaltanut osallistua kun tuo puolen vuoden aika kauhistutti mutta toisaalta on ainakin aikaa tehdä kaikkia rauhassa:)

    VastaaPoista
  2. Sitä puolen vuoden aikaa mäkin mietiskelin, mut sit päätin kokeilla. En ole vasta suunnitellut kuin kolme työtä jotka teen KyJyssä. Pitäisi sunnitella listaa pidemmälle, mutta pitäisi sit lisäillä siihen joululahjojakin ja kun tietäisi et mitä ihmiset haluavat. Talvikin on tulossa, niin kaksosemme tarvitsevat villavaatteita. Ehkä kuitenkin nukun ainakin yön yli ja jatkan miettimistä aikaisintaan huomenna. :)

    VastaaPoista
  3. Mukavaa, että meitä lähti KyJyyn näin moni:) Tsemppiä sinullekin!

    VastaaPoista